Производитель: Польша
Модель: FR1.8plb
Наличие: Есть в наличии
80000 грн



Навісна ґрунтофреза Bomet з шириною захоплення 1,8 м призначена для обробки будь-яких типів ґрунтів, агрегатується до тракторів зі стандартною триточковою системою навішування, потужністю від 40 к.с. та швидкістю обертання ВОМу – 540 об/м. Дозволяє підготувати ґрунт до посіву за один прохід на глибину до 12 см. Оснащена бічним приводом.


Робочий орган являє собою суцільний вал з 8 жорстко встановленими дисками. Ножі вигнутої форми (по 6 шт. у кожній секції, виготовлені з легованої сталі) входять у ґрунт під певним кутом, що дозволяє легко справлятися з обробкою різних типів ґрунтів, контролювати навантаження основних робочих механізмів фрези у зчіпці з трактором. За допомогою гідравліки трактора, а також завдяки спеціальним отворам, розташованим на санках агрегату, можна проводити регулювання глибини.


З метою забезпечення безпеки роботи, захисту від дрібних каменів, що вилітають з-під фрези, і земляних грудок виробником розроблена габаритна рамка і регульований кожух особливої форми: в опущеному положенні кожуха розмір частинок, що вилітають, зменшується за рахунок інтенсивних ударів об металевий корпус.


Грунтофрезу як ідеальний агрегат можна використовувати для заключної підготовки землі після оранки луків і пасовищ, а також на полях, що обробляються, для змішування ґрунту з мінеральними добривами.

Грунтофрезы
Вес, кг 365
Глубина обработки, см до 12
Обороты ВОМа, об./мин. 540
Обороты фрезы, об./мин. 265
Мощность трактора (применяемость), л.с. от 40
Количество ножей, шт. 48 (8 секций по 6 ножей)

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.