Производитель: Китай
Модель: SF-DsF244C
Наличие: Есть в наличии
272000 грн


Шифенг DsF244C – повнопривідний міні-трактор із встановленим трициліндровим дизелем рідинного охолодження YD385T потужністю 24 к.с. та механічною трансмісією. Передній міст хитається, портального типу, тобто. з бортовими редукторами, що забезпечує покращення тягових характеристик трактора, збільшення кліренсу та зменшення розмірів картера головної передачі.

Комплектація міні-трактора Шифенг DsF244C, на відміну від модифікації Люкс (Шифенг DsF244CL), характеризує стандартний розмір шин та відсутність компресора. Тим не менш, Шифенг DsF244C є універсальним, з компактною конструкцією, малим розворотом, простим керуванням та нижчою ціною.

ТНВД включений до примусової системи змащення двигуна (змащується постійно і під тиском), передбачена загальна масляна ванна для трансмісії та гідросистеми. Доступ до заливної горловини паливного бака – через спеціальний отвір. Капот легко піднімається за допомогою двох амортизаторів. Повітряний фільтр інерційно-масляного типу, металева сітка перед радіатором та глушник із захисною сіткою функціонально забезпечують додаткові безпечні умови роботи.

Поворотами колісних дисків опуклістю всередину чи назовні можна міняти колію передньої осі. Розбірні диски задніх коліс на ступиці дозволяють регулювати ширину колії задньої осі. Розпірна планка між задніми крилами також має можливість регулювання.

Надійну комплектацію складають:

• підсилювач керма з гідроциліндром двосторонньої дії;

• блокування заднього диференціалу, гідровихід;

• два гідронасоси;

• ВОМ (540 об./хв.);

• потужна навішування;

• передній та задній причіпний пристрій з регулюванням по висоті;

• передні та задні вантажі;

• роздільні педалі гальма з функцією стоянки.

Безпечні та комфортні умови роботи створюють: пружне, з високою спинкою (регульоване по зростанню оператора) сидіння з покриттям з ПВХ, ергономічно розташовані важелі управління, панель приладів (тахометр, покажчик температури охолоджувальної рідини, лічильник годин роботи, покажчики рівня палива, тиску масла, вольтметр), підніжка, поручні, сферичні дзеркала заднього виду, ящик для інструментів. Встановлено контрольні лампочки ближнього та далекого світла, аварійної сигналізації, заряду акумулятора, покажчиків поворотів та інші, потужний звуковий сигнал. Головні фари обладнані ближнім та далеким світлом, габаритами та поворотами, мають стильний, привабливий дизайн. Конструктивну особливість педалей зчеплення та гальма становить наявність характерних згинів, що запобігають зісковзуванням ніг оператора під час роботи.

Трактора
Модель двигателя YD385T
Колесная формула 4х4
Мощность, л.с./кВт 24/17.6
Количество цилиндров 3
Рабочий объём, см3 1532
Тип топлива дизельное
Охлаждение двигателя жидкостное
Тип воздушного фильтра инерционно-масляный
Свеча накала нет
Количество передач в КПП (4+1)х2
Тип сцепления однодисковое
Вес, кг 1270
Передние/задние грузы, кг 48/2х40
Номинальное тяговое усилие, kN 5,9
Грузоподъёмность навески, кг 470
Максимальная скорость, км/час 26,36
Габаритные размеры ДхШхВ, мм 3200/1670/2055
Колесная база, мм 1600
Колея передних колес, мм 1240-1300
Колея задних колес, мм 1150-1360
Клиренс, мм 295
Блокировка дифференциала есть
Размер передних шин 6.00-16
Размер задних шин 9.5-24
Усилитель руля гидравлический
Количество гидронасосов 2
Стояночный тормоз есть
ВОМ, скорость вращения, об/мин. 540
Ёмкость топливного бака, л 16
Защита от случайного запуска нет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.