Производитель: Jinma
Модель: JM-264ЕC
Наличие: Есть в наличии
380000 грн




Багатофункціональний міні-трактор Джинма-264Е з кабіною відрізняється простотою та надійністю, витримує найважчі навантаження, але при цьому має привабливу конкурентоспроможну ціну. Він розрахований на тривале застосування, не потребує особливого витратного догляду, адаптований до різних погодних умов. Відмінні риси трактора - повний привід, опалювальна кабіна, підсилювач керма, додатковий гідророзподільник, передпусковий підігрівач, широкі шини.

Гідравлічна система трактора оснащена двома шестерними насосами, додатковим двоканальним розподільником і гідропарою. Передній міст коливається (портального типу, з колісними редукторами), що забезпечує зменшення розмірів картера головної передачі та покращення тягових характеристик трактора. Кермо з центральним гідроциліндром двосторонньої дії, розташованим за переднім мостом, захищає його від пошкоджень і полегшує роботу оператора.

Капот алігаторного типу відкривається назад по ходу трактора. У закритому положенні капот спирається на гумові подушки і надійно кріпиться замками з регулюванням під час руху трактора. Триступінчастий повітряний фільтр, що поєднує в собі інерційні та фільтруючі способи очищення, забезпечує необхідну якість фільтрації повітря та дозволяє зберегти високий рівень робочих характеристик протягом усього терміну експлуатації двигуна. Для запуску двигуна в зимовий час трактор обладнаний електрофакельним підігрівачем.

• Блокування заднього диференціалу;

• 2-х швидкісний ВОМ;

• потужна навішування;

• маятниковий причіпний пристрій з можливістю регулювання точки причепа по ширині та висоті трактора;

• три гідропари;

• розетка для причепа;

• роздільні педалі гальма (з функцією стоянки);

• розбірні диски задніх коліс на маточині;

• захисна металева сітка перед радіатором;

• окремий від трансмісії гідробак;

• механічний довантажувач провідних коліс;

• вантажі передніх коліс.

Додатково можна придбати вантаж задніх коліс.

Освітлення та світлова сигналізація трактора. У блок-фарі розміщено дальнє/ближнє світло та габарити. Передні повороти та розпізнавальні (стоянкові) вогні розташовані на даху у двосекційних передніх ліхтарях з білими та помаранчевими розсіювачами. Секція світла стоянки з білим розсіювачем включається окремою клавішею. Двосекційні задні ліхтарі з червоним та помаранчевим розсіювачами та червоними відбивачами, а також задні робочі фари сприяють безпеці роботи у темний час.

Комфортабельна кабіна має якісну шумоізоляцію та захисний «каркас безпеки» із складногнутих профілів. Круговий огляд для оператора в робочий час забезпечує повноскляна конструкція на шести стійках з лобовим склом без центральної балки. Двошвидкісна система опалення та вентиляції повітря вмонтована в стелю, розподіл повітряних потоків (з можливістю регулювання їх напрямку) відбувається за рахунок 6-ти сопл. З метою вентиляції салону природним шляхом використовуються двері кабіни, вікно, що заднє відкривається, і встановлений на даху люк. Заднє вікно може бути аварійним виходом.

Ергономічне робоче місце, педалі гальма та зчеплення з упорами (запобігають зісковзування ніг оператора під час роботи), ущільнення біля основи педалей та важелів управління, гумовий килимок на підлозі, два сферичні дзеркала заднього виду для забезпечення необхідного рівня безпеки та зручності управління.

На панелі приладів розміщені: лічильник годинника роботи, амперметр, покажчики температури охолоджуючої рідини, тиску масла, рівня палива, контрольні лампочки покажчиків повороту, роботи АКБ, світла та ін. Зручно розташовані кнопки управління світлом з підсвічуванням. Є звуковий сигнал та аварійна сигналізація.

Трактора
Модель двигателя KM385BT
Колесная формула 4х4, подключаемый передний мост
Мощность, л.с./кВт 24/17.6
Количество цилиндров 3
Рабочий объём, см3 1532
Тип топлива дизельное
Охлаждение двигателя жидкостное
Тип воздушного фильтра инерционно-масляный трехступенчатый
Свеча накала электрофакельный подогреватель
Количество передач в КПП (4+1)х2, механическая
Тип сцепления двухдисковое
Вес, кг 1440
Передние/задние грузы, кг 96/нет
Номинальное тяговое усилие, kN 6.9
Грузоподъёмность навески, кг 420
Максимальная скорость, км/час 26.4
Габаритные размеры ДхШхВ, мм 3085/1440/2220
Колесная база, мм 1645
Колея передних колес, мм 1050-1250
Колея задних колес, мм 1080-1380
Клиренс, мм 295
Блокировка дифференциала задний блокируемый
Размер передних шин 6.5-16
Размер задних шин 11.2-24
Усилитель руля гидравлический
Количество гидронасосов 2
Стояночный тормоз есть
ВОМ, скорость вращения, об/мин. 540/1000
Ёмкость топливного бака, л 18
Защита от случайного запуска есть
Агротехнический просвет, мм 380
Минимальный радиус разворота, см 280

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.