Производитель: Польша
Модель: GVS5pl
Наличие: Есть в наличии
16000 грн



Граблі-сіноворошилки 5-ти колісні виконують одночасно кілька функцій - згрібання трав'яної маси (в т.ч. соломи) з прокосів у валки заданої ширини, ворошення її в прокосах, а також обертання валків, що потрапили під дощ. Збільшена ширина захоплення та оптимальна робоча швидкість забезпечують високу продуктивність.


Особливості конструкції (вертикально розташовані робочі колеса) дозволяють максимально точно копіювати поверхневий рельєф, не допускаючи пропущених та необроблених ділянок. На рамі встановлені пружини, що демпфують, виконують функцію захисту агрегату від поломок при наїзді на перешкоди. Робочими елементами ворошилки є пружні пальці коліс, що згрібають. Зуби з міцного гнучкого металу легко підхоплюють сіно, формують пухкі валки, не ушкоджуючи при цьому ґрунт і зрізи трави, що відростає.


Переважні сторони експлуатації:


· Для обертання маточини робочих коліс використовуються надійні закриті підшипники, що гарантує підвищений експлуатаційний ресурс;


· керування граблями-ворошилкою проводиться за допомогою гідронавішування безпосередньо з кабіни трактора, чим забезпечується зручний розворот та переїзди з поля на поле;


· незалежна підвіска кожного робочого колеса забезпечує якісний збір скошеної трави.


Як навісне обладнання, граблі-ворошилка досягає високих робочих показників у зчіпці з тракторами малої потужності, кріпиться до стандартної триточкової системи, гарантує швидке ефективне сушіння, відрізняється простотою в експлуатації та низькою вартістю технічного обслуговування.

Оборудование для заготовки сена
Ширина захвата (рабочая ширина), см 250-290
Рабочая скорость, км/час 8-12
Применяемость, л.с. от 16
Вес, кг 140
Производительность, га/час 1,3-2,5
Количество колес, шт. 5
Тип навесной

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.