Производитель: Польша
Модель: KT-1plb
Наличие: Есть в наличии
34500 грн



Картоплекопалка однорядна транспортерна призначена для механізованого викопування картоплі, збирання інших коренеплодів (буряків, моркви, цибулі, крупного часнику). До переважних особливостей агрегату відносяться збільшена ширина захвату (60 см) і довжина транспортера (130 см), що гарантує максимально можливе вилучення коренеплодів із землі, а також якісне очищення від бруду, що налип. Висока ефективність викопування досягається за рахунок застосування 3-х кованих ножів-лемешів підвищеної міцності, які справляються із завданням підрізання пластів навіть на важких та вологих ґрунтах.


Елеватор оснащений пристроєм для струшування з еліптичною зірочкою, що дозволяє проводити початковий відсів землі та каміння. Переміщення картоплі стрічково-прутовим транспортером у ступінчастому порядку (горизонтально та вертикально) забезпечує більш ретельне очищення. Укладання врожаю рівними рядами на полі здійснюється напрямними трубками. За допомогою транспортувальних коліс регулюється глибина обробки, а можливість рівномірного заглиблення коліс у ґрунт забезпечує високу маневреність агрегату.


Звертаємо увагу на роль відрізних дисків, що купуються окремо (встановлюються на копалку спереду). Їхнє головне завдання – відрізати земельний пласт з картоплею потрібної ширини, щоб уникнути підриву зайвих шарів ґрунту основним ножем. Така додаткова функція агрегату зменшує енерговитрати, що, своєю чергою, сприяє зниженню собівартості врожаю.


Агрегація до тракторів, л.с. - 22-40

Ширина захвату 60 см

Продуктивність, га/год 0,2 - 0,35

Глибина викопування, см до 25

Швидкість заднього ВОМ, об/хв - 540

Габаритні розміри, мм (Д*Ш*В) 2400*900*900

Вага 130 кг

Оборудование для выращивания картофеля
Ширина захвата (рабочая ширина), см 62-75
Глубина копания, см до 25
Рабочая скорость, км/час 2-8
Применяемость, л.с. от 24
Вес (масса), кг 235
Производительность, га/час 0,15-0,25
Габаритные размеры Д/Ш/В, мм 2300/1150/1300

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.