Модель: KL1.5
Наличие: Есть в наличии
16000 грн


Пружинний навісний культиватор суцільної обробки із шириною захвату 1.5 м призначений для до- та післяпосівної обробки ґрунту. З його допомогою здійснюється розпушування верхніх шарів ґрунту (на відміну від плуга, без обороту пласта), вирівнювання поверхні, змішування мінеральних добрив із ґрунтом. Широко використовується для боротьби з бур'янами, а також сприяє збереженню вологи під час обробки полів зі стернею. Агрегатується з тракторами потужністю не менше 18 л. за допомогою стандартної триточкової системи навішування.

Посилена конструкція витримує великі навантаження завдяки суцільній рамі, відрізняється простотою в експлуатації та легко налаштовується на необхідні параметри роботи. Дев'ять пружинних стійок (зуб'їв) культиватора розташовані в два ряди на відстані 185 мм один від одного (з можливістю регулювання) і кріпляться до рами за допомогою драбин. Робочі елементи стійок (легко замінювані розпушувальні долота) виконані з міцної сталі, характеризуються стійкістю до зносу та пошкоджень. Для кріплення та правильного регулювання центрального гвинта передбачені 2 отвори.

Опорні колеса з брудозахисними планками, що знімають, полегшують пересування техніки по полю, забезпечують плавність ходу і рівномірність обробки грунту, а за допомогою регулювальних гвинтів на опорних колесах можна змінювати глибину обробки. Функціональні можливості культиватора максимально ефективні на земельних ділянках з кутом нахилу трохи більше 8,5°. Оптимальне поєднання ширини захвату (1,5 м) та високої робочої швидкості (до 10 км/год) забезпечує продуктивність обробітку землі до 1,5 га на годину.

Культиваторы
Ширина захвата, см 150
Количество, шт. 9 пружинных стоек
Глубина обработки, см 13
Вес, кг 110
Производительность, га/час 1.5
Агрегатируется с тракторами, л.с. от 18

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.