Производитель: Польша
Модель: KL1.5plb
Наличие: Есть в наличии
15000 грн



Багатофункціональний культиватор-окучник Bomet із шириною захоплення 1,5 м призначений для догляду за посадкою картоплі та інших коренеплодів. Можна використовувати для обробки ґрунту при вирощуванні полуниці та кукурудзи. Культиватор-окучник агрегатується до трактора потужністю від 20 к.с. і не вимагає підключення до ВОМ.

Основні навантаження під час роботи витримує суцільна міцна металева рама з трьома робочими секціями. У кожній секції передбачено місце для кріплення робочої лапи при використанні культиваторів-їжаків. Знімні елементи (окучники, робочі лапи, розпушувачі) утримуються на секціях кріпильними з'єднаннями, завдяки чому можна регулювати глибину обробітку ґрунту окремо для кожного робочого елемента. Рівномірне заглиблення всього агрегату забезпечується опорними колесами та демпфуючими пружинами на секціях. Регулювання ширини міжрядь (в діапазоні до 75 см) здійснюється за допомогою кріпильних елементів, що з'єднують секції та раму.

Особлива конструкція і форма підгортань створює міжрядні гребені, не ушкоджуючи при цьому кореневу систему рослин. Оптимальну висоту гребенів можна вибирати та встановлювати регулюванням крил окучника.

Культиваторы
Ширина захвата, см 150
Количество, шт. 3+3 рабочих лап и окучников
Глубина обработки, см
Вес, кг
Производительность, га/час
Агрегатируется с тракторами, л.с. от 20

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.