Производитель: Польша
Модель: Z655plb
Наличие: Есть в наличии
38000 грн


Картоплекопалка Bomet Z655 із заднім викидом (як і з бічним) призначена для механізованого збирання картоплі та інших коренеплодів. Компактні розміри дозволяють використовувати машину на невеликих плоских або горбистих земельних ділянках з переважанням середньоущільнених і легких грунтів.


Конструкція агрегату забезпечує плавну роботу техніки та укладання очищеної картоплі з викидом назад, що всіляко унеможливлює пошкодження бульб.


Лемех, що рухається, відрізає картоплемісткий пласт потрібної ширини і переміщає його на вібруючий елеватор. Осі лемеша і елеватора, що відсіює, оснащені гумовими втулками з метою забезпечення стабільності робочого процесу. Всі елементи копалки, що рухаються, переміщаються за допомогою кривошипно-шатунного механізму і приводяться в дію від ВОМ трактора.


Інтенсивність та якість очищення картоплі від землі регулюється нахилом елеватора, що відсіює, а глибина підриву пласта – задніми опорними колесами. Колію опорних коліс також можна міняти.


Оптимальні технічні характеристики, проста конструкція, надійність та зносостійкість усіх комплектуючих гарантують комфортну та довговічну експлуатацію агрегату. Особливість функції підрізання картоплемісткого пласта необхідної ширини знижує енергоємність праці, значно економить витрати на паливо і, як результат, суттєво позначається на зменшенні собівартості врожаю.



Оборудование для выращивания картофеля
Глубина копания, см до 20
Рабочая скорость, км/час до 8
Применяемость, л.с. от 10
Вес (масса), кг 135
Производительность, га/час 0,2-0,4

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.