Производитель: Польша
Модель: Z655plb
Наличие: Есть в наличии
56000 грн



Картоплекопалка Bomet Z655 призначена для механізованого збирання картоплі та інших коренеплодів на невеликих земельних ділянках, з переважанням середньоущільнених та легких ґрунтів. Конструкція агрегату забезпечує низький показник ушкодження бульб та дозволяє максимально якісно викопати врожай.


Висока ефективність досягається завдяки злагодженій роботі металевих дисків (ножів), подвійного сошника та вдосконаленого вібраційного механізму для очищення бульб. Характерна установка робочих елементів забезпечує плавну роботу машини та укладання картоплі убік, що повністю виключає пошкодження бульб колесами трактора під час обробки наступного ряду.


Передбачено регулювання висоти дискових ножів, що відрізають пагони, що стелиться, і положення вібраційного механізму, що просіває (за рахунок регулювання опорних коліс). На колесах встановлені грязеочисники.


Оптимальні технічні характеристики, проста конструкція, надійність та зносостійкість усіх комплектуючих гарантують комфортну та довговічну експлуатацію агрегату.

Оборудование для выращивания картофеля
Ширина захвата (рабочая ширина), см 60
Глубина копания, см до 20
Рабочая скорость, км/час до 8
Скорость вращения ВОМа, об./мин. 540
Применяемость, л.с. от 24
Вес (масса), кг 220
Производительность, га/час 0,2-0,4

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.