Производитель: Китай
Модель: A-G-135
Наличие: Есть в наличии
34000 грн



Потужний універсальний бензиновий мотоблок Аврора G-135 призначений для виконання різноманітних сільськогосподарських та транспортних завдань.

Агрегат оснащений простим і надійним чотиритактним одноциліндровим двигуном з примусовим повітряним охолодженням, шестерним редуктором (витримує великі і тривалі навантаження), заднім шліцевим ВОМ, сошником (служить для обмеження руху мотоблока під час роботи з фрезою), а також є задньою підставкою. Конструкцією передбачені прості регулювання керма по висоті та на поворот до 180°, запуск мотоблока здійснюється за допомогою ручного стартера.

Зручність управління забезпечують ручки газу, заднього ходу, зчеплення, вимикача дросельного, розташовані на кермі. Характерні особливості моделі: повітряний фільтр у масляній ванні, ручки управління краником паливного бака та повітряної заслінки, глушник з підвищеною тепловіддачею в захисному корпусі, два щупи перевірки рівня олії в двигуні та щуп перевірки рівня олії в редукторі. Болт зливу олії оснащений магнітним наконечником, який уловлює металеву стружку та запобігає засміченню системи змащення двигуна. Мотоблок комплектується колесами, основними та додатковими захисними крилами. Є опорна ніжка із пружинами (є передньою підставкою під мотоблок).

У транспортному положенні фреза як навісне обладнання кріпиться до масивного металевого бампера мотоблока. Захисні (обмежувальні) диски, встановлені на фрезах, регулюють заглиблення зброї в ґрунт і допомагають оператору утримувати мотоблок під час руху у потрібному напрямку. Унікальна система розбирання фрези (2 секції легко знімаються) дозволяє регулювати ширину захвату робочої площі.

Мотоблоки
Мощность, л.с. 9
Топливо АИ-92, 95
Рабочий объём двигателя, куб.см 270
Обороты ВОМ, об/мин. 3600
Объём топливного бака, л 6
Количество передач КПП, вперед/назад 2/1
Габариты (ДхШхВ), мм 1800/1050/950
Вес, кг 120
Дорожный просвет, мм 130
Ширина культивации, мм 850-1350
Глубина культивации, мм до 300
Колеса 5,00-12
Оборудование фреза с защитными дисками

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.